Ιατροτεχνολογικά προϊόντα – Αναπνευστικές συσκευές

AirForce One Νεφελοποιητής

AirForce One Νεφελοποιητής

Ο νεφελοποιητής AirForce One είναι μια οικονομική και αξιόπιστη συσκευή για θεραπεία αερολύματος στο σπίτι. Μικρό, ελαφρύ και ήσυχο στη λειτουργία, το AirForce One επιτρέπει τη διακριτική θεραπεία αερολύματος.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τον ασθενή, την υψηλή απόδοση αλλά και εύκολο στη χρήση προσφέρουν μια αποτελεσματική και απλή επιλογή στη χορήγηση φαρμάκων.

Οξύμετρο Δακτύλου HBO-Smart

Οξύμετρο Δακτύλου HBO-Smart

Νέο οξύμετρο DEVILBISS HBO-Smart
Το νέο Hbo-Smart είναι το τελευταίο μοντέλο στα παλμικά οξύμετρα δαχτύλου της DeVilbiss International. Κατάλληλο για οικιακή αλλά και νοσοκομειακή χρήση, για την μη παρεμβατική μέτρηση κορεσμού οξυγόνου, σφίξεων και δείκτη αιμάτωσης.
Έχει την δυνατότητα ρυθμιζόμενων ειδοποιήσεων για τον χρήστη καθώς και τέσσερεις εναλλακτικούς τρόπους απεικόνισης δεδομένων. Αύτη η μοντέρνα συσκευή έχει ότι μπορεί κάποιος να χρειάζεται για στιγμιαία οξυμετρία, κατάλληλο και για παιδιά και για ενήλικες.
Το Hbo-Smart περιλαμβάνει σχοινί περίδεσης, εγχειρίδιο χρήσης και 2 ΑΑΑ μπαταρίες, δίνοντάς στον χρήστη την δυνατότητα 25 συνεχόμενων ωρών χρήσης.

Συμπυκνωτής οξυγόνου 525KS

Συμπυκνωτής οξυγόνου 525KS

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου 525 της devilbiss αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της διεθνούς αγοράς. Με κατασκευή εξ΄ολοκλήρου στην Αμερική,και τεχνολογία που διαρκώς ανανεώνεται, θα προσφέρει με ασφάλεια, που ελέγχεται από την ίδια την συσκευή, οξυγόνο μέχρι τα 5 λίτρα, με αθόρυβη λειτουργία, με ευκολία στην μεταφορά (τροχήλατος – μικρό βάρος), και πάνω απ΄όλα με την αξιοπιστία της DeVILBISS.

Συμπυκνωτής οξυγόνου 1025KS 10 λίτρων

Συμπυκνωτής οξυγόνου 1025KS 10 λίτρων

Με βάρος μόνο 19 κιλά, ο 10 lt συμπυκνωτής οξυγόνου DRIVE – DeVilbiss είναι ένας από τους μικρότερους, συμπυκνωτές μεγάλου όγκου στην αγορά, ιδανικός για ασθενείς που χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο από 5 lpm. Εξοπλισμένο με την αποκλειστική συσκευή ανίχνευσης οξυγόνου DeVilbiss (OSD®) για την παρακολούθηση παραγόμενου οξυγόνου, ο συμπυκνωτής αυτός βοηθάει στην ασφάλεια των χρηστών και την αξιοπιστία του προϊόντος. Δυνατότητα παροχής έως και 96% καθαρότητας Ο2 από 2 έως 10 LPM. Εξοπλισμένο με προσιτά χειριστήρια, φωτεινά LED που μπορούν να φανούν από απόσταση και προστατευμένη τοποθέτηση σωλήνα για την αποφυγή βλάβης.

Αναρρόφηση ρεύματος 7305

Αναρρόφηση μπαταρίας ρεύματος 7305 P-I

Μας επιτρέπει την ρύθμιση 80-550 mm Hg και την ελεύθερη ροή των 27 λίτρων / λεπτό.

 • Τηρεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Αμερικάνικης Ένωσης για Αναπνευστική Φροντίδα (AARC) για την νεογνική, βρέφικη, παιδιατρική και ενηλίκων κατ’οίκον αναρρόφηση.
 • Λειτουργεί σε τάση AC 100 V 240 V.
 • Διαθέτει βακτηριακό φίλτρο.
 • Αυτόματη διακοπή λειτουργίας για την πρόληψη της υπερχείλισης του κάνιστρου.
Αναρρόφηση ρεύματος 7305

Αναρρόφηση ρεύματος 7305 D-I

Η αναρρόφηση 7305 για κατ ‘οίκον νοσηλεία, είναι μια συμπαγής ιατρική συσκευή που έχει σχεδιαστεί με αξιοπιστία. Έχουμε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο κάδων, 800 ml μίας χρήσης και προαιρετικά επαναχρησιμοποιήσιμο 1.200ml κάνιστρο.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ CPAP DV54SE

ΑΥΤΟΜΑΤΟ CPAP DV54SE

Η αυτόματη συσκευή CPAP της devilbiss healthcare, κατασκευάζεται στην Αμερική, έχει τρία χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας έχει βάρος μόλις 1,18 κιλό, συνοδεύεται από σακίδιο μεταφοράς και είναι εντελώς αθόρυβη, παράγοντας κατά την λειτουργία λιγότερο των 26db θόρυβο. Πανεύκολη στη χρήση, καθώς μόλις εφαρμοστεί η μάσκα στο πρόσωπο του ασθενή, ξεκινάει να λειτουργεί και σταματάει αυτόματα όταν η μάσκα βγαίνει από το πρόσωπο.Υπάρχει ράμπα καθυστέρησης της πίεσης, που μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει και να κοιμηθεί πιο εύκολα, όπως επίσης η τεχνολογία άνεσης εκπνοής (FLEX), που βοηθά την συμμόρφωση του ασθενή και κάνει την συσκευή φιλική στο χρήστη.Η αυτορρυθμιζόμενη συσκευή, θα προσαρμοστεί αυτόματα στις διαφορετικές ανάγκες του ασθενή κατά την διάρκεια του ύπνου, ρυθμίζοντας την κατάλληλη πίεση και καταγράφοντας ένα αναλυτικό ιστορικό που δίνεται με το smart code μέσω του internet. Η ηλεκτρική απαίτηση είναι 65 watt, ενώ μπρορεί να δουλέψει και με 12V από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.

CPAP Standard (απλό) DV51SE

CPAP Standard (απλό) DV51SE

Μόλις διαγνωστεί αποφρακτική άπνοια ύπνου, η πιο κοινή και ευρέως αποδεκτή θεραπεία, είναι η χρήση CPAP (συσκευή συνεχούς θετικής πίεσης αεραγωγών), το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μοτέρ που φυσάει αέρα υπό πίεση στη μύτη και το λαιμό μέσω μιας μάσκας, για να ενεργεί ως νάρθηκας και να κρατάει τους αεραγωγούς ανοιχτούς καθ’ολη την διάρκεια του ύπνου. Έτσι ο ύπνος γίνεται ενιαίος και αδιαίρετος, η ποιότητά του επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα, και ο ασθενής βιώνει τα ευεργετικά αποτελέσματα πολλές φορές και από την πρώτη μέρα.

NEO ΑΥΤΟΜΑΤΟ CPAP BLUE DV64SE

NEO ΑΥΤΟΜΑΤΟ CPAP BLUE DV64SE

Το DeVilbiss Blue Auto Plus ανιχνεύει και ανταποκρίνεται αυτόματα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις ανάγκες του ασθενούς, για έναν καλύτερο ύπνο.
Ο αλγόριθμος στις συσκευές DeVilbiss Blue θέτει ένα νέο πρότυπο δεδομένων και απόδοσης. Διαθέτει βελτιωμένη ευαισθησία σε ένα πλήρες φάσμα των αναπνευστικών επεισοδίων που σημαίνει ότι ανιχνεύει περισσότερα δεδομένα και ανταποκρίνεται σε ένα νέο επίπεδο ακρίβειας, δίνοντας στο χρήστη την πιο άνετη εφαρμογή. Ισχυρή λογική επιτρέπει οι συσκευές DeVilbiss Blue να διαφοροποιηθούν και να αναφέρουν απλά Αποφρακτική Άπνοια από πιο σύνθετα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Άπνοιας.
Για να μεγιστοποιήσετε την άνεση του ασθενούς η συσκευή χρησιμοποιεί καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως SmartFlex και Flow Rounding, βοηθώντας να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμόρφωση του ασθενούς. Η DeVilbiss Blue χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική συστήματος ύγρανσης , χρησιμοποιώντας Pulse Dose τεχνολογία στον υγραντήρα προκειμένου να αυξήσει την άνεση του χρήστη.

Auto Bi-level DV57SE

Auto Bi-level DV57SE

Ρυθμίζοντας ένα φάσμα πίεσης και παράλληλα την επιθυμητή διαφορά ανάμεσα στην εισπνευστική και την εκπνευστική πίεση (I / E), το ΑΥΤΌΜΑΤΟ Bi-LEVEL, θα βοηθήσει τον χρήστη να χαλαρώσει και θα δώσει τις υψηλές πιέσεις μόνο όταν αυτές είναι απαραίτητες, διατηρώντας την διαφορά ειπνοής-εκπνοής. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή συμμόρφωση , σε συνδιασμό με το καλύτερο αποτέλεσμα στην θεραπεία, για την εξέλιξη της οποίας παίρνουμε αναλυτικές πληροφορίες μέσω του smart code. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η εγγύηση παραμένουν ίδια όπως και στην περίπτωση της απλής συσκευής.

Bilevel S-ST DV56SE

Bilevel S-ST DV56SE

Η Bilevel S. (ή BiPAP S.) συσκευή της devilbiss healthcare, κατασκευάζεται στην Αμερική, έχει τρία χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας έχει βάρος μόλις 1,18 κιλό, συνοδεύεται από σακίδιο μεταφοράς και είναι εντελώς αθόρυβη, παράγοντας κατά την λειτουργία λιγότερο των 26db θόρυβο. Πανεύκολη στη χρήση, καθώς μόλις εφαρμοστεί η μάσκα στο πρόσωπο του ασθενή, ξεκινάει να λειτουργεί και σταματάει αυτόματα όταν η μάσκα βγαίνει από το πρόσωπο.Υπάρχει ράμπα καθυστέρησης της πίεσης, που μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή να χαλαρώσει και να κοιμηθεί πιο εύκολα.Στην συσκευή αυτή ρυθμίζεται μία πίεση στην φάση της εισπνοής (IPAP), και μία πάντα, χαμηλώτερη πίεση στην φάση της εκπνοής (EPAP). Με αυτό τον τρόπο, η συσκευή S (Spontaneous), προσαρμόζεται στην αυθόρμητη αναπνευστική προσπάθεια του ασθενή, ενώ, η συσκευή ST (Spontaneous Timed), θα εξασφαλίσει τα παραπάνω, σε συγκεκριμένους χρόνους (I / E), που ρυθμίζονται, όπως και συγκεκριμένες αναπνοές (BACKUP), που θα γίνουν από το μηχάνημα, ακόμα και αν ο ασθενής δεν τις κάνει από μόνος του. Λειτουργική απαίτηση 65 watt και δυνατότητα λειτουργίας σε 12 V. Δεδομένα σε κάθε περίπτωση, καταγράφονται και αναλύονται μέσω του smart code

Cube 30 ATV

Cube 30 ATV

Μη επεμβατικός αναπνευστήρας

Το Cube 30 ATV από τη Drive DeVilbiss International είναι ένας καινοτόμος, μη επεμβατικός αναπνευστήρας που υποστηρίζει όγκους. Το Cube 30 ATV ενσωματώνει διαισθητική λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας, επιτρέποντας την ασφαλή και εύκολη εφαρμογή της συσκευής σε οικιακή φροντίδα ή κλινικό περιβάλλον. Με την μοναδική τεχνολογία ενεργοποίησης και τον αλγόριθμο στόχου λεπτό-όγκο, αυτός ο αναπνευστήρας βελτιστοποιεί τη θεραπεία για να ικανοποιεί τις μεμονωμένες απαιτήσεις του ασθενούς.

Oxymizer – Συσσωρευτής οξυγόνου μίας χρήσης

Η κρεμαστή κάνουλα Oxymizer® της devilbiss είναι μια πρωτότυπη συσκευή συντήρησης οξυγόνου μιας χρήσης που χρησιμοποιείται στη συνήθη ρινική χορήγηση συμπληρωματικού οξυγόνου. Το Oxymizer® διευκολύνει τη χορήγηση συνεχούς οξυγόνου υψηλής ροής χρησιμοποιώντας μια μη μηχανική μέθοδο παλμικής δοσολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στο νοσοκομείο ή σε περιβάλλον μακροχρόνιας φροντίδας.

Η ίδια η κάνουλα περιλαμβάνει ένα δοχείο διατήρησης οξυγόνου σε ένα πλήρως σφραγισμένο μενταγιόν, το οποίο όταν χρησιμοποιείται κάθεται άνετα στο στήθος του ασθενούς.

Μετά τη σύνδεση της κρεμαστής κάνουλας Oxymizer® με μια πηγή οξυγόνου, η δεξαμενή διατήρησης γεμίζει με έως και 30 ml οξυγόνου κατά τη φάση της εκπνοής του ασθενούς. Στη συνέχεια, το οξυγόνο απελευθερώνεται από τη δεξαμενή διατήρησης μέσω μιας μεμβράνης μόλις ο ασθενής αρχίσει να εισπνέει, παρέχοντας οξυγόνο βαθιά στους πνεύμονες. Με πρόσληψη οξυγόνου έως και 30 ml ανά αναπνοή, μπορεί επίσης να επιτρέψει τη ρύθμιση μιας χαμηλότερης συνεχούς ροής αυξάνοντας τη συνολική απόδοση του οξυγόνου.

 • Μίας χρήσης
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έως και 15 lpm
 • Παρέχει αναλογία εξοικονόμησης έως και 4:1
 • Άνετη εναλλακτική λύση στη μάσκα
 • Μειώνει το κόστος παροχής οξυγονοθεραπείας
 • Χαμηλότεροι ρυθμοί ροής που μειώνουν τις συνήθεις παρενέργειες
 • Συμβατό με φιάλες, συμπυκνωτές και υγρό οξυγόνο
 • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για χρήση κατά την ανάπαυση και την άσκηση
 • Δεν απαιτούνται μπαταρίες